Lashlift

Lashlift

Ontdek onze Lashlift behandeling voor optisch langere, gekrulde en gezonde wimpers die tot 6 weken blijven met een voller effect.

€55,-

Lashlift
Lashlift

Lashlift behandeling

Wat kan ik verwachten?

Laat je natuurlijke wimpers optisch verlengen en liften met onze Lashlift. We gebruiken een speciale crème om je wimpers vanaf de wortel zachtjes te liften tegen een siliconen mal. Na het liften, geven we je wimpers een verzorgende oliebehandeling voor optisch langere, gekrulde en gezonde wimpers. Voor een nog intensere look, verven we je wimpers meteen, zodat ze er voller uitzien, zelfs zonder mascara.

Het resultaat blijft ongeveer 6 weken zichtbaar en is niet schadelijk voor je eigen wimpers. Je kunt de behandeling veilig herhalen na 6 weken voor een blijvend prachtige oogopslag!

My Touch, your beauty

Plan jouw lashlift afspraak

jouw allround

Beautysalon

Bij My Touch ben je in goede handen, van adembenemende bruidskapsels en make-up tot perfecte henna brows, lashlifts en dermaplaning: Wij zorgen voor jouw stralende look!

Wil je het liever zelf leren? Dan kunnen wij je daar ook bij helpen.

  "Mijn trouwdag was magisch dankzij de fantastische bruidsstyling van My Touch. Het Suzanne begreep precies wat ik wilde en creëerde een prachtig bruidskapsel en make-up. Ze nam de tijd om naar mijn wensen te luisteren en het resultaat was adembenemend. Dank je wel, My Touch, en Suzanne voor nog specialer maken van mijn dag!"

   "Ik heb onlangs een dermaplaning behandeling gehad bij My Touch en ik ben enorm onder de indruk. Mijn huid voelt nu zijdezacht aan en heeft een natuurlijke gloed. De behandeling was professioneel en ontspannend. Ik ben blij met het resultaat en zal zeker terugkomen voor meer sessies. Een aanrader voor een stralende huid, tot de volgende!"

    "De make-up workshop bij My Touch was leerzaam en plezierig. De docent was geduldig en deskundig. Ik heb handige tips en tricks geleerd voor het aanbrengen van make-up. Nu kan ik mijn make-up perfect aanbrengen dankzij de waardevolle Workshop van My Touch. Een geweldige ervaring en ik zou zeker nog een keer terugkomen."

     "Mijn ervaring met de spray tan was geweldig! Ik wilde een natuurlijk uitziende teint voor een speciale gelegenheid en de resultaten waren verbluffend. De kleur was egaal en zag er heel natuurlijk uit, zonder enige hint van oranje. De salon was professioneel en hygiënisch, en Suzanne was vriendelijk en behulpzaam. Ik kom zeker terug!"