Workshops

Make-up Workshop

Allround Beautysalon

Make-up Workshop

Bij deze workshop draait alles om het ontdekken en verfijnen van jouw make-upvaardigheden. Onder de begeleiding van onze ervaren visagiste leer je niet alleen de basisprincipes, maar ook geavanceerde technieken om een perfecte make-up look te creëren.

Tijdens de Make-up Workshop leer je volledige make-up aan te brengen. Van een perfect egale basis creëren, tot je wenkbrauwen strak en gelijkmatig kunt aanzetten en hoe je oogschaduw aanbrengt die past bij de vorm van je ogen. Of je nu een beginner bent die de basis onder de knie wil krijgen of een liefhebber bent die nieuwe technieken wil ontdekken, deze workshop is geschikt voor iedereen.

Tijdens de makeup workshop breng je de make-up aan bij jezelf. Maak jij liever iemand anders op, dan mag je een model meenemen.

leren hoe je het zelf kunt doen?

Plan hier jouw workshop in

  "Mijn trouwdag was magisch dankzij de fantastische bruidsstyling van My Touch. Het Suzanne begreep precies wat ik wilde en creëerde een prachtig bruidskapsel en make-up. Ze nam de tijd om naar mijn wensen te luisteren en het resultaat was adembenemend. Dank je wel, My Touch, en Suzanne voor nog specialer maken van mijn dag!"

   "Ik heb onlangs een dermaplaning behandeling gehad bij My Touch en ik ben enorm onder de indruk. Mijn huid voelt nu zijdezacht aan en heeft een natuurlijke gloed. De behandeling was professioneel en ontspannend. Ik ben blij met het resultaat en zal zeker terugkomen voor meer sessies. Een aanrader voor een stralende huid, tot de volgende!"

    "De make-up workshop bij My Touch was leerzaam en plezierig. De docent was geduldig en deskundig. Ik heb handige tips en tricks geleerd voor het aanbrengen van make-up. Nu kan ik mijn make-up perfect aanbrengen dankzij de waardevolle Workshop van My Touch. Een geweldige ervaring en ik zou zeker nog een keer terugkomen."

     "Mijn ervaring met de spray tan was geweldig! Ik wilde een natuurlijk uitziende teint voor een speciale gelegenheid en de resultaten waren verbluffend. De kleur was egaal en zag er heel natuurlijk uit, zonder enige hint van oranje. De salon was professioneel en hygiënisch, en Suzanne was vriendelijk en behulpzaam. Ik kom zeker terug!"

     Allround beautysalon

     Hairstyling Workshop

     Deze workshop is voor enthousiastelingen die hun haarvaardigheden willen versterken en nieuwe stijlen willen ontdekken. Onder begeleiding van onze ervaren hairstylisten leer je niet alleen hoe je diverse kapsels maakt, maar ook de kunst van het preppen van je haar, de beste materialen voor verschillende stijlen en het creëren van prachtige krullen en opsteekkapsels.

     Bij de Hairstyling Workshop beginnen we met oefenen op een oefenhoofd, zodat je de technieken en vaardigheden onder de knie krijgt. Zodra je zelfvertrouwen groeit, moedigen we je aan om de geleerde technieken op je eigen haar toe te passen.

     Onze kleine groepen van maximaal 4 deelnemers zorgen voor persoonlijke aandacht en uitgebreide begeleiding, zodat je het meeste uit deze workshop kunt halen.

     Make-up Workshop