Wimperextentions

Wimperextentions

€65,-

€75,-

€40,-

€45,-

Wimperextentions
Wimperextentions

Allround Beautysalon

Wimperextention behandeling

Bij onze beautysalon werken we met de nieuwste technieken. De wimpertjes worden met uv lijm bevestigd aan de eigen wimpers en uitgehard met een UV lamp. De voordelen hiervan zijn dat het zorgt voor langere retentie dan reguliere wimperlijm, omdat de lijm direct uithardt, waardoor de wimpers meteen nat mogen worden en oliebestendig zijn. Bovendien produceert het weinig tot geen lijmdampen en is het niet allergiegevoelig, waardoor mensen met een wimperlijmallergie dankzij deze lijm ook gebruik kunnen maken van wimperextensions.

One by One Wimperextentions
Op je wimperhaartjes plaatsen we een wimper voor meer lengte en volume. Na het plaatsen is wimperuitval is een normaal proces. Daarom moeten de extensions om de 2-3 weken worden opgefrist, maar ook om nieuwe wimperhaartjes mee kunnen nemen. Let wel op: Vermijd reinigingsproducten met olie.

Volume wimperextentions
We bevestigen meerdere haartjes aan één van je eigen wimpers, wat zorgt voor een prachtige, open uitstraling. De hoeveelheid wimpers die we aanbrengen, hangt af van je natuurlijke wimpers en je persoonlijke voorkeur. Laat je verrassen door het resultaat!

My Touch, your beauty

Plan jouw Wimperextentions afspraak

jouw allround

Beautysalon

Bij My Touch ben je in goede handen, van adembenemende bruidskapsels en make-up tot perfecte henna brows, lashlifts en dermaplaning: Wij zorgen voor jouw stralende look!

Wil je het liever zelf leren? Dan kunnen wij je daar ook bij helpen.

  "Mijn trouwdag was magisch dankzij de fantastische bruidsstyling van My Touch. Het Suzanne begreep precies wat ik wilde en creëerde een prachtig bruidskapsel en make-up. Ze nam de tijd om naar mijn wensen te luisteren en het resultaat was adembenemend. Dank je wel, My Touch, en Suzanne voor nog specialer maken van mijn dag!"

   "Ik heb onlangs een dermaplaning behandeling gehad bij My Touch en ik ben enorm onder de indruk. Mijn huid voelt nu zijdezacht aan en heeft een natuurlijke gloed. De behandeling was professioneel en ontspannend. Ik ben blij met het resultaat en zal zeker terugkomen voor meer sessies. Een aanrader voor een stralende huid, tot de volgende!"

    "De make-up workshop bij My Touch was leerzaam en plezierig. De docent was geduldig en deskundig. Ik heb handige tips en tricks geleerd voor het aanbrengen van make-up. Nu kan ik mijn make-up perfect aanbrengen dankzij de waardevolle Workshop van My Touch. Een geweldige ervaring en ik zou zeker nog een keer terugkomen."

     "Mijn ervaring met de spray tan was geweldig! Ik wilde een natuurlijk uitziende teint voor een speciale gelegenheid en de resultaten waren verbluffend. De kleur was egaal en zag er heel natuurlijk uit, zonder enige hint van oranje. De salon was professioneel en hygiënisch, en Suzanne was vriendelijk en behulpzaam. Ik kom zeker terug!"