Browlamination

Browlamination

Browlamination is precisie-epilatie met behulp van threading (epileren met touw) en het aanbrengen van henna om je wenkbrauwen te vormen en te kleuren.

€37,50

Browlamination
Browlamination

Browlamination behandeling

Wat kan ik verwachten?

Bij Browlamination worden je wenkbrauwhaartjes semi-permanent (resultaat tot wel 6 weken) omhoog gezet, waardoor ze een prachtig vol en fluffy effect krijgen. Dit gebeurt met behulp van speciale lotions die de haartjes stevig op hun plek houden.

Na de behandeling worden de wenkbrauwen zorgvuldig geverfd met wenkbrauwverf, waardoor ze nog meer opvallen en mooi in vorm zijn. Tijdens de behandeling wordt er rekening gehouden met de natuurlijke vorm van je gezicht en wenkbrauwen, zodat het eindresultaat altijd natuurlijk oogt.

My Touch, your beauty

Plan jouw browlamination afspraak

jouw allround

Beautysalon

Bij My Touch ben je in goede handen, van adembenemende bruidskapsels en make-up tot perfecte henna brows, lashlifts en dermaplaning: Wij zorgen voor jouw stralende look!

Wil je het liever zelf leren? Dan kunnen wij je daar ook bij helpen.

  "Mijn trouwdag was magisch dankzij de fantastische bruidsstyling van My Touch. Het Suzanne begreep precies wat ik wilde en creëerde een prachtig bruidskapsel en make-up. Ze nam de tijd om naar mijn wensen te luisteren en het resultaat was adembenemend. Dank je wel, My Touch, en Suzanne voor nog specialer maken van mijn dag!"

   "Ik heb onlangs een dermaplaning behandeling gehad bij My Touch en ik ben enorm onder de indruk. Mijn huid voelt nu zijdezacht aan en heeft een natuurlijke gloed. De behandeling was professioneel en ontspannend. Ik ben blij met het resultaat en zal zeker terugkomen voor meer sessies. Een aanrader voor een stralende huid, tot de volgende!"

    "De make-up workshop bij My Touch was leerzaam en plezierig. De docent was geduldig en deskundig. Ik heb handige tips en tricks geleerd voor het aanbrengen van make-up. Nu kan ik mijn make-up perfect aanbrengen dankzij de waardevolle Workshop van My Touch. Een geweldige ervaring en ik zou zeker nog een keer terugkomen."

     "Mijn ervaring met de spray tan was geweldig! Ik wilde een natuurlijk uitziende teint voor een speciale gelegenheid en de resultaten waren verbluffend. De kleur was egaal en zag er heel natuurlijk uit, zonder enige hint van oranje. De salon was professioneel en hygiënisch, en Suzanne was vriendelijk en behulpzaam. Ik kom zeker terug!"